محلول لاک تلخ (تلخک) فرش حجم 10 میلی لیتر
محلول لاک تلخ برای از شیر گرفتن کودکان تهیه شده است که قابل مصرف در جلوگیری از ناخن جویدن و مکیدن شست نیز می باشد. این محلول فاقد هر گونه مواد شیمیایی مضر و آسیب زا می باشد.
ویژگی ها:
مناسب جلوگیری از جویدن ناخن و از شیر گرفتن
تقویت و رشد ناخن های آسیب دیده
ضد عفونی كننده ناخن
قابل استفاده بر روی لاك
مواد تشکیل دهنده: محلول ۱% پتاسیم کلراید
روش مصرف:
نوک سینه و بخشی از اطراف آن را و یا سطح ناخن را با مقدار کافی از محلول آغشته نموده و اجازه دهید تا خشک شود. تا نیم ساعت بعد از مصرف فرآورده از شستشو موضع مورد استفاده خودداری نمائید. در عدم حضور كودك یا به هنگام خواب وی به موضع بمالید .
مکانیسم اثر: محلول تلخ بی ضرر بوده و متشکل از محلول نمک پتاسیم کراید می باشد که با توجه به طعم تلخ محلول آن مانع از شیر خوردن و یا ناخن جویدن کودک می شود.
احتیاط در مصرف: صرفا برای استعمال خارجی
شرایط نگهداری:
در دمای كمتر از ۲۵ درجه سانتی گراد، دور از نور و رطوبت نگهداری شود.
یک ماه پس از باز نمودن درب محصول، باقی مانده را دور بریزید.
بیشتر بدانیم...
دلایل اصلی جویدن ناخن چیست ژنتیك : دانشمندان مطمئن نیستند كه جویدن ناخن ها ژنتیكی است، اما بچه هایی كه والدین آنها هم ناخن هایشان را می جویدند، بیشتر احتمال دارد كه این كار را انجام دهندمطالعات نشان می دهد كه حتی اگر والدین قبل از تولد فرزندانشان این كار را می كردند، احتمال بروز آن در كودكانشان هم بیشتر است. گرسنگی : ممكن است وقتی كه خسته و گرسنه می شوید، خودتان را در حال ناخن جویدن ببینید، ناخن جویدن ها فاتوماتیك و بدون كنترل هستند.شما این عمل را بدون فكر كردن انجام می دهید. استرس : گاهی اوقات جویدن ناخن می تواند نشانه ای از استرس عاطفی و ذهنی باشد و در افرادی كه عصبی ،مضطرب یا حساس هستند، بیشتر دیده می شود چرا كه راهی برای مقابله با این احساسات شان می باشد. عوارض و خطرات جویدن ناخن ناخن جویدن معمولا ،سبب آسیب دائمی نمی شود. اما قطعاً نواقص و عوارض جانبی برای ناخن های تان دارد از شیر گرفتن كودك: دكتر حكیم شوشتری گفت: مادرانی كه قصد از شیر گرفتن كودك خود را دارند باید زمان مناسبی را برای اینكار در نظر بگیرند، كودك باید حداقل یكسال شیر خورده باشد، پس از آن در صورتی كه كودك شیرخوار به اندازه كافی میتواند از غذای كمكی و شیر با لیوان تغذیه شود، مادر میتواند به تدریج شروع به كم كردن تعداد دفعات شیردهی كند، لازم به ذكر است ، تابستان فصل مناسبی برای گرفتن كودك از شیر نیست و ممكن است كودك با مشكلات گوارشی مواجه شده و تاثیر سوئی بر سلامت جسمی كودك بگذارد. به گفته ایشان برای قطع شیردهی حداقل یك ماه زمان لازم است و در این مدت باید سعی شود تعداد و زمان شیردهی به تدریج كمتر شود، به طور مثال اگر در هر شیردهی ده دقیقه كودك شیر مادر میخورد زمان را به پنج دقیقه كاهش دهد.
روش های پرداخت این محصول
- پرداخت آنلاین
- پرداخت در محل ( فقط در تبریز)
روش های ارسال
- ارسال با پست
- ارسال با باربری
- ارسال با تیپاکس
- ارسال با TPX